lgo

Klinika   Dentare “ Vrioni “

flag shqip uk flag

TE PARET DHE TE VETMIT NE SHQIPERI

SEDACION I NDERGJEGJSHEM

Per te gjithe pacientet e cdosedation2 moshe qe kane fobi-frike nga vajtja tek dentisti dhe punimet dentare, realizohet mjekimi nen efektin e gazit gazmor ( Protoksidi i Azotit)

Kliko...

HIPNOZA MJEKSORE

Kryerja e punimeve tek pacientethipnoza anksioz, marrja e mases tek ata qe kane refleks vjellje, si dhe ambjentimi me protezat tek kjo kategori. Relaksim dhe zgjidhje e shume problemeve

 Kliko...


TE VECANTAT E KLINIKES VRIONI

DIZENJIMI I BUZEQESHJES (SMILE DESIGN)

buzqeshjeKombinimi i teknikave me te avancuara stomatologjike me materealet me estetike qe perdoren ne mbare boten per nje buzeqeshje perfekte.

Kliko....

AMBJENT DHE TRAJTIM I VECANTE PER FEMIJETfemije

Nje dhome e vecante per femijet, mjeke e kujdesshme e cila alteron aftesine profesionale me metodat psikologjike dhe ne fund nje dhurate

Kliko...

IMPLANTOLOGJI IMEDIATEplaka2

Per te gjithe ju qe per shume arsye nuk doni te qendroni pa dhembe, brenda te njejtes seance vendoset implanti dhe mbi ta vendosen kellefi apo urat provizore

Kliko...

MINI IMPLANTETmini implant2

Per ju qe mbani proteza totale, por qe ju bezdis levizja e tyre, mjafton te vendosni 2-4 mini implante dhe do te flisni e hani lirshem. Gjithe procedura kryhet pa prerje, pa qepje, pa dhimbje apo enjtje

Kliko...

PIEZZO SURGERY

Procedura kirurgjikale 100% te sigurta, pa dhimbje apo enjtje pas operacionit ne saje te kirurgjise me ultratinguj, e cila mundeson te punohet vetem me indet e forta (kocke - dhemb) pa demtuar indet e buta (gingiva - nerva - damare)                                   Kliko...

Gjithshka qe doni te dini mbi stomatologjine:   imagesok

Shpjegime me video  per gjithe temat qe lidhen me shendetin oral, animacione mbi procedurat.

  Kliko...

                                    Fitues i Ēmimit                     

trofeoWorld Quality  Commitment

 Paris Tetor, 2013

Bookmark and Share

 Te drejtat e rezervuara. Klinika Dentare Vrioni 2012